FUTBOL HAKEMİ YETİŞTİRMEK ÜZERE MARMARA ÜNİVERSİTESİ İLE AKADEMİK İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI YAPTI

Türkiye Futbol Federasyonu ile aralarında Spor Bilimleri Fakültesi ile Beykoz İlçemizde bulunan Marmara Üniversitesinin de olduğu Üniversiteler ile Hakem Akademisi İşbirliği Protokolü imzaladı. 

FUTBOL HAKEMİ YETİŞTİRMEK ÜZERE MARMARA ÜNİVERSİTESİ İLE AKADEMİK İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI YAPTI
16 Mayıs 2024 - 19:13 - Güncelleme: 17 Mayıs 2024 - 20:50
Gerçekleşen toplantıda Marmara Üniversitesi adına Beykoz İlçemiz Spor Adamlarından Üniversitenin Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı da olan Prof.Dr. Mehmet Yorulmazlar'da yer aldı.

Ankara Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve Pamukkale Üniversitesi arasında, faaliyete başladığı ilk günden itibaren ülke genelinde nitelikli hakem ve hakem eğitimcilerinin yetiştirmesi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Hakem Akademisi tarafından uygulanan eğitim sisteminin geliştirilmesi ve eğitimlerin daha fazla insana ulaştırılması amacıyla iş birliği protokolleri imzalandı.

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki Orhan Saka Konferans Salonu'nda düzenlenen imza töreninde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Serdar Öztürk, Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Eler, Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Timuçin Gençer, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar, Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semiyha Tuncel, Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yunus Arslan, MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu, TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Kulüp Lisans İşleri ve Engelli Federasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Günay, TFF İcra Kurulu Üyesi, Süper Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Özmen ile TFF Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kocasert yer aldı. Ayrıca TFF Hakem Akademisi Direktörü Dr. Erden Or, Hakem Akademisi'nin yapısı ve hedeflerinin detaylı şekilde irdelendiği bir sunum yaptı.

MEHMET YORULMAZLAR DA KONUŞMA YAPTI

Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar: "Türk futbolu için her zaman sizlerle beraber bu projeyi yürütmeye devam edeceğiz"

İmza törenindeki son konuşmayı yapan Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar ise, "Burada sizlerle beraber olmaktan, bu proje için beraber olmaktan oldukça mutluluk duyuyorum. Biz Marmara Üniversitesi olarak zaten Erden Hocamla, Sayın Başkanımızla birebir burada, biraz da komşu fakülte olarak her zaman tesislerimizle beraber kendilerine her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Kendileri de aynı şekilde bizlere aynı destekleri, aynı imkanları sağ olsunlar her zaman sağladılar ve sağlamaya da devam ediyorlar. Amacımız Türk futbolunun gelişimi. Bunun için de önemli paydaşlar, futbolcular, yöneticiler, hakemler olmazsa olmazlarımız. Hakemlerimiz için elimizden gelen ne varsa zaten sağ olsun Ahmet İbanoğlu ile gerekli girişimleri genelde yapıyoruz, il hakem kurulu gibi, onlarla ilgili olan destekleri vermeye çalışıyoruz kendilerine. Ama onun dışında da yapabileceğimiz her şeyi rektörümüzün de onayıyla beraber Türk futbolu için her zaman sizlerle beraber bu projeyi yürütmeye devam edeceğiz. İnşallah Türk futbolu için hayırlara vesile olur, her şey güzel olur diye düşünüyorum. Teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun." ifadelerini kullandı.

ERHA BEYKOZ

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum