FERİT İNAL LİSESİ MEZUNLAR DERNEĞİNDEN İLK ZİYARET OKUL MÜDÜRÜNE

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Genel Kurul ile Alaattin Kılıç Yönetiminde yeni yönetim kurulunu seçen Ferit İnal Lisesi Mezunları Derneği hızlı bir çalışma programına girdi.

FERİT İNAL LİSESİ MEZUNLAR DERNEĞİNDEN İLK ZİYARET OKUL MÜDÜRÜNE
20 Mayıs 2024 - 23:48
İlk toplantısının ardından görev dağılımını yapan Mezunlar Derneği Okul Müdürü Dursun Şen'i makamında ziyaret ederek tanıştı.

Gerçekleşen ziyarette Ferit İnal Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Alaattin Kılıç ile birlikte Başkan Yardımcısı Canan Mertoğlu, Sosyal Hizmetler ve Organizasyondan Sorumlu Sekreter Alev Demirkol, Genel Sayman Perihan İnaç ve Basın Yayından Sorumlu Sekreter Talip Ercan hazır bulundular.

Mezunlar Derneği Temsilcileri Okul Müdürü Dursun Şen'e kendilerini tanıttıktan sonra ziyaret nedeni ile teşekkürlerini ileten Müdür Şen ardından okul hakkında bilgi aktarımında bulundu.

Okul Müdürü Şen, kısa ve uzun vadeli yapılması gereken çalışmalar ile ilgili bilgi verirken, Okul sınırları dahilinde bulunan Tarihi Ahşap Binanın Okulun değişik bölümlerinin kullanımı için İstanbul Valiliğinin Tadilat, restorasyon listesinde yer aldığı bilgisini verdi. 

Okul Müdürü Şen Beykoz İlçesinin en seçkin okullarının başında gelen Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesinde eksikliklerin giderilmesi sonrasında okulun hak ettiği değere fazlası ile kavuşacağı bilgisini aktardı.

 Ferit İnal Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Alaattin Kılıç ise Genel Kurullarını kısa zaman içinde yaptıklarını hatırlatırken, " Ben ve çalışma arkadaşlarımız elimizi taşın altına koyduk. Öncelikle bu kadar mezun vermiş ilçenin göz bebeği olarak gördüğümüz okulumuzun mezunlarına en geniş kapsamda ulaşıp ilçenin önemli bir Sivil Toplum Kuruluşu haline gelmek istiyoruz. Sayın Müdürümüz okulda aciliyet arz eden durumlara ilişkin tablo aktardı, bunu not ettik. Ulaşabildiğimiz her yere ulaşıp sıkıntıların çözüm için yoğun bir mesai harcayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın " dedi.

ERHA BEYKOZ

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum