EĞLENMENİN YAŞI VAR MIDIR?..

Ekranların sevilen çizgi film kahramanı Niloya, her Pazar saat 09:00'da YouTube kanalında yepyeni maceralarıyla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Hem eğitici hem de öğretici içerikleriyle ailelerin gönül rahatlığıyla tercihi olan çizgi kahraman, bu hafta sonu eğlenmenin yaşının olmadığını en güzel şekilde ekranlara getiriyor. Bu kapsamda anne ve babasını parkta sürpriz bir maceraya sürükleyen Niloya, 19 Mayıs Pazar günü saat 09.00’da “Bizim Çocuklar" bölümü ile sıcacık bir hikâyeyi izleyicilerle paylaşacak.

EĞLENMENİN YAŞI VAR MIDIR?..
15 Mayıs 2024 - 19:21

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı 'Niloya', her gün TRT çocuk ekranlarında ve her Pazar saat 09.00’da ise mutluluk dünyasının kapılarını açtığı 5 buçuk milyon aboneyi aşan YouTube kanalında yeni bölümlerini sevenleri ile buluşturuyor. Her bölümünde bambaşka bir hikâyeyi minik dostları ile buluşturan çizgi film, 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanıyor. Senaryoları psikologlar, pedagoglar ve içerik danışmaları ile hazırlanan çizgi film, çocukların hayal dünyasını da olumlu etkiliyor.

Çizgi kahramanın bu haftaki bölümünde, bize eğlenmenin yaşı olmadığını bir kez daha hatırlatıyor. Eğlenmek, her yaştan insan için keyifli ve rahatlatıcı bir aktivitedir. Niloya ve arkadaşları da bu hafta sonu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarken bu gerçeği en güzel şekilde gözler önüne seriyor.

Niloya’nın Sevimli Planı Ailesini Mutlu Edecek Mi?

Niloya’nın o gün canı sıkılmaktadır. Annesi ve babasını izlemektedir. Çok çalıştıklarını, hep iş yaptıklarını ve aslında hiç oyun oynamadıklarını düşünür. Hemen aklına bir fikir gelir anne ve babasına sürpriz yaparak onları parka götürür. Parkta oyun oynarken büyüklerini gören Murat ve Mete duruma çok şaşırırlar. Niloya anne ve babasıyla top oynar, salıncağa biner, onları sallar ve doyasıya eğlenmelerini sağlar. Büyükler bu duruma ne kadar şaşırmış olsalar da aslında onların da çok hoşuna gider.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum