ALAATİN KÖSELER GÜR VE ŞEREFLİ AİLELERİNİN NİKAHINDA ŞAHİTLİK YAPTI

Beykoz İlçesinin etkili yayın kuruluşlarından olan Dost Beykoz'un İmtiyaz Sahibi Kader Gür'ün Medya Sektöründeki oğlu olan Muhammed Gencebay Gür bekarlığa veda etti!

ALAATİN KÖSELER GÜR VE ŞEREFLİ AİLELERİNİN NİKAHINDA ŞAHİTLİK YAPTI
11 Mayıs 2024 - 13:55
Çavuşbaşı Kasrındaki Nikah Töreni ve ardından gerçekleşen düğün merasimine ilçenin tanınmış ve renkli birçok ismi katılım sağladı.

Muhammed Gencebay Gür-Dilanur Şerefli çiftinin Nikahını Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler kıyarken, 8 isimden oluşan Nikah Şahitleri arasında önceki dönem Beykoz Belediye Başkanlarından Murat Aydın ve Muharrem Ergül'de yer aldı.

Nikah Töreninde Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi'nin yanı sıra Adalet ve Kalkınma Partisi Adına katılım sağlayan isim Gaye Zayıf idi.

Bu arada Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Nikah Töreni için geldiği Çavuşbaşı Kasrında kedisinden görevi devraldığı Murat Aydın ile yan yana aynı masada oturdular.

Öte yandan Ak Parti Beykoz önceki dönem İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç Çavuşbaşı Kurucu Belde Belediye Başkanı Osman Şimşek ile aynı masada idi.

İlçe Bürokratlarından Beykoz Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, Beykoz SGK Müdürü Ferda Özkalender dışında birçok Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri katılım sağlayanlar arasında yer aldı.

Nikah Törenine geçildiğinde oldukça renkli Nikah Şahitleri sahnede yerini alırken, tek, tek söz alıp duygu ve düşüncelerini kısa cümlelere ile ifade etti. Bu esnada Beykoz önceki dönem Belediye Başkanı Murat Aydın seçimlerden önce çiftin Nikahını kendisinin kıyacağının sözünü verdiğini söylerken, kısmetine Nikah Şahitliğin düştüğünü ifade etti. Başkan Alaattin Köseler Muhammed Gencebay Gür-Dilanur Şerefli ( Gür ) Çiftinden de Nikah onayı cümlelerini aldıktan sonra Nikah Cüzdanını gelin hanıma taktim etti.

 Nikah Töreninde parti ilçe başkanları dışında siyaset dünyasından eski yeni simalar yer alınca masalarda son seçimlere yönelik değerlendirmeler yapıldı.

Flaş İstanbul  Yayın Grubu  Ailesi olarak  yeni çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum